top of page

Η Σημασία της σωστής εξυπηρέτησης στην ασφαλιστική αγορά

Το 1983 ο νεαρός τότε ασφαλιστής της Amerikan Life, Νικόλας Χατζησοφοκλέους, ασφάλισε το φίλο και συμμαθητή του, Αβραάμ Ιωάννου, ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε 7 μόλις ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης του για ασφάλεια ζωής.

Η εταιρεία Amerikan Life πλήρωσε όλο το ποσό της αίτησης (150,000 Κυπριακές Λίρες) στην οικογένεια του αποβιώσαντος, παρόλο που ακόμη δεν είχε εξεταστεί η αίτηση για έκδοση ασφαλιστήριου συμβολαίου, για το λόγο ότι ο ασφαλιστής, Νικόλας Χατζησοφοκλέους, είχε συμπλήρωσή ορθά την αίτηση, κατέθεσε εγκαίρως τα απαραίτητα χαρτιά στην εταιρεία και η εταιρεία, κατά την εξέταση της αίτησης (μετά τον θάνατο του αιτητή), αποφάσισε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες θα προχωρούσε στην έκδοση του ασφαλιστήριου συμβολαίου.

Οι σωστές ενέργειες του ασφαλιστή βοήθησαν την οικογένεια του εκλιπόντος να λάβει όλο το ποσό της αποζημίωσης καθώς μπόρεσαν να προσκομίσουν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία όπως και την απόδειξη εισπράξεως από τον ασφαλιστή.

Στην HJS Insurance έχουμε ως προτεραιότητα το συμφέρον του πελάτη μας. Οι αξίες της ομάδας μας παραμένουν διαχρονικά αναλλοίωτες.

5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page